Tuesday, May 8, 2012

Neler oldu, neler bitti, neler başladı bir sıralamalıyım sanırım.Uzun zaman olmuş bir şeyler yazmayalı.


  • Tadı! damağımda kalan 4 günlük bir İskenderun turu bitti mesela. Hem de hasta olarak! Canımın derdine düşüp ayakta kalma çabasından son bir künefe partisini atlamış olmak da cabası...İskenderun'un tadıyla tanışmam çocukluk yıllarıma denk gelir aslında. Şimdilerde boğazına pek bir düşkün olan ben, iştahsız bir çocukluk geçirmişim annemin söylediğine göre.O iştahsızlığa rağmen, hayal meyal hatırladığım, boylu boyunca uzanan camekanında denizin göründüğü o restoranda yediğim arap tavayı ne hikmetse hiç unutmam.Yaş kaçtı bilemem ama o tadı hep bilirim.Aradan yıllar geçti. 2011'de İskenderun'la bağım nüfus cüzdanı değiştirtecek kadar perçinlenmiş oldu :) Artık bundan sonra gelsin künefeler, gitsin arap tavalar, mezeler...Yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat diyeceksin de miskinlik ve hastalıktan pek gezmek imkanı olamadı...Bir sonraki İskenderun turunda yakın çevreyi gezip görmeden dönmek yok İstanbul'a! 
  • Nunikin web sayfasını tamamlayabildim nihayet. Görmek isterseniz www.nurikarakurt.com Ufak tefek bir kaç ekleme yapılacak o kadar. Hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzuma.
  • Bahçemizdeki bitkilerimize 3 adet sardunya, 1 adet mine, 5 adet de adını bilmediğim minik renkli çiçekler katıldı. Ha unutmadan 5 adet tomurcuk gül de hafta sonu misafirlerimizi bekliyor açmak için. Çoook uzun zamandır almayı planladığımız masa sandalye takımı da yolda sanıyorum ;) Başlasın yaz keyfi :)) Bahçe ile ilgili en mutlu haberi sona sakladım. Kuruduğunu düşündüğümüz, kışın soğuğundan yorgun düşen begonvili iyice budayıp beklemeye başlamıştık ufacık bir yaşam belirtisi verecek mi diye. Yaklaşık 1.5 aydır hiçbir belirti yok artık kaybettik sanırım derken üzerindeki onlarca minik yeşil filizle cevap verdi bize. Evet begonvilimiz yaşıyor, mutluyuz, huzurluyuz :D









  • Hafta sonumuzu bir de açılışla taçlandırdık efenim. Beyim ve Veys heyecanlı mıydı ne? :)) MV gururla sunar... Dore Life ! 


Havadisler şimdilik bu kadar.

Mutlu olun, mutlu kalın...

No comments:

Post a Comment